I en verden full av usikkerhet, er det essensielt å beskytte det som betyr mest.

I en verden full av usikkerhet, er det essensielt å beskytte det som betyr mest.

I en verden hvor digitale trusler stadig utvikler seg er Sysint og sine rådgivere klare for å sikre din virksomhets fremtid. Vi ser på IT-sikkerhet som en løk; Det er flere lag av beskyttelse. Og jo bedre sikret hver av disse lagene er, jo vanskeligere blir det for angripere å trenge gjennom. La oss guide deg gjennom hvilken sikring som er viktig for de forskjellige lagene og sikre hvert lag best mulig.

Identitetsbeskyttelse: Sikring av inngangsporten

Glem komplekse passordordninger – med Multifaktor-autentisering (MFA) reduserer du risikoen for datainnbrudd med opptil 99,9 %. Enkelhet for brukeren, tidsbesparing for IT-avdelingen, og en solid mur mot uønskede gjester. La oss hjelpe deg å implementere MFA og ta et steg videre mot en sikrere digital tilstedeværelse.

Enhetssikring: En viktig forsvarslinje

Våre enheter er portene til vår digitale verden. Regelmessige oppdateringer og proaktiv beskyttelse er avgjørende. Med Sysint’s ekspertise kan du enkelt administrere og sikre alle enheter i organisasjonen, og holde trusler på avstand.

Sysint: Hva kan vi bidra med?

Med årevis av erfaring og en tilnærming som gir raske og effektive resultater, står Sysint klare til å transformere din IT-sikkerhet.

Så, hva kan vi bidra med?

  • Kartlegging av dagens situasjon.
  • Vurdere brukerbehov og tjenestetilgjengelighet opp mot sikkerhet.
  • Lage en god plan for forslag til, og prioritering av tiltak.
  • Hjelpe til å forme strategi for videre arbeid rundt sikkerhet.
  • Selge tiltakene inn til stakeholders i virksomheten.
  • Lede faktisk gjennomføring av tiltak, både på overordnet og teknisk nivå.

Klar for en sikrere fremtid?

Ta det første steget mot en tryggere digital tilværelse i dag. Fyll ut skjemaet nedenfor for en uforpliktende samtale med en av våre IT-sikkerhetseksperter. La oss sammen skape en skreddersydd plan som beskytter din virksomhet mot morgendagens trusler.