Karriere
dots

Vil du jobbe hos oss?

«Jeg startet hos Sysint rett etter studier innen HR, og har lært utrolig mye på kort tid. Nå jobber jeg med spennende kunde i helsesektoren.» Maja Larsen
Junior prosjektleder
«Kombinasjon av små og og store prosjekter gir en variert hverdag. I Sysint får jeg jobbe med alt fra digitalisering, kulturbygging og lederutvikling.» Henrik Johanson
Senior prosjektleder / rådgiver

Vi er alltid på jakt etter flere kloke hoder! Hos oss får du jobbe med interessante og utfordrende prosjekter for noen av Norges mest spennende kunder. Det er stor etterspørsel etter både prosjekt- og endringsledere, arkitekter og tekniske konsulenter.

Hvordan er det å jobbe i Sysint?

Hos oss ønsker vi at du selv skal være med på å forme din egen rolle. Du styrer din egen hverdag, og sammen blir vi enige om hvilke kurs eller sertifiseringer som kan være relevante for deg og din faglige / personlige utvikling.

Våre verdier er nysgjerrig, modig og respekt. Disse verdiene setter retningen for måten vi jobber på, og hvordan vi opptrer i møte med kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Mange fordeler

Vi legger stor vekt på å skape et godt miljø, både faglig og sosialt.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som 6 ukers ferie, firmahytte, bonus for hver sertifisering, prima IT-verktøy, mobil, bredbånd, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger.

I tillegg er team-building og trivsel på arbeidsplassen noe vi vektlegger svært høyt. Derfor arrangerer vi flere sosiale arrangementer gjennom året, både på og utenfor arbeidsplassen. Vi inviterer også regelmessig våre familier til å bli med oss på moroa.

Send CV