Karriere
dots

Vil du jobbe hos oss?

«På den tiden jeg har vært i Sysint har jeg lært utrolig masse av dyktige kollegaer og jobbet med mange ulike oppdrag» Sumeya Hassan
Konsulent
«Kombinasjon av små og og store prosjekter gir en variert hverdag. I Sysint får jeg jobbe med alt fra digitalisering, kulturbygging og lederutvikling.» Henrik Johanson
Senior prosjektleder / rådgiver

Lyst til å jobbe med oppdragsgivere som leverer samfunnskritiske tjenester? Vi ser etter deg som har lyst til å utgjøre en forskjell. Du forstår at digitalisering handler om samspillet mellom mennesker og teknologi.

Har du tenkt på at vi er er avhengig av at det offentlige og næringslivet spiller på lag for å holde Norge i gang?  Det har vi. I mer enn 20 år har vi hatt oppdragsgivere som Forsvaret, Politiet, myndigheter og offentlige forvaltning. Vi jobber med sektorer som helse, mobilitet, energi og infrastruktur som er bærebjelker i et velfungerende samfunn.

Fra våre kontorer i Oslo leverer vi tjenester til oppdragsgivere i Norge samtidig som vi fremover retter oss mot et Nordisk marked. Våre konsulenter har nøkkelroller i større endrings- og utviklingsprosjekter. Vi ser økende etterspørsel etter IT-konsulenter, arkitekter, tjenestedesignere, prosjekt- og endringsledere.

Hvordan er det å jobbe i Sysint?

Hos oss ønsker vi at du selv skal være med på å forme din egen rolle. Du styrer din egen hverdag, og sammen blir vi enige om hvilke kurs eller sertifiseringer som kan være relevante for deg og din faglige / personlige utvikling.

Våre verdier er nysgjerrig, modig og respekt. Disse verdiene setter retningen for måten vi jobber på, og hvordan vi opptrer i møte med kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Mange fordeler

Vi legger stor vekt på å skape et godt miljø, både faglig og sosialt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som 6 ukers ferie, firmahytte, bonus for hver sertifisering, prima IT-verktøy, mobil, bredbånd, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger.

I tillegg er team-building og trivsel på arbeidsplassen noe vi vektlegger svært høyt. Derfor arrangerer vi flere sosiale arrangementer gjennom året, både på og utenfor arbeidsplassen. Vi inviterer også regelmessig våre familier til å bli med oss på moroa.

Send CV